tag:blogger.com,1999:blog-1802445350588143703.post6461982804578193591..comments2024-03-22T08:17:52.271+01:00Comments on U mojoj kuhinji 2: FBI rukavice: NloSanela Malloryhttp://www.blogger.com/profile/01996437884012385465noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1802445350588143703.post-9723093416111277982009-03-17T17:27:00.000+01:002009-03-17T17:27:00.000+01:00Hvala:) Domaće je naravno bolje, ali nemam uvijek...Hvala:) Domaće je naravno bolje, ali nemam uvijek vremena raditi domaće:( A i nikad ne znam hoće li uspjeti, tj. koliko će se listati - svaki put imam osjećaj da ga radim prvi put:)Sanela Malloryhttps://www.blogger.com/profile/01996437884012385465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1802445350588143703.post-91725062800460389302009-03-16T12:37:00.000+01:002009-03-16T12:37:00.000+01:00Pravi si maher za Danish pastry! Ponovo cu i ja pr...Pravi si maher za Danish pastry! Ponovo cu i ja praviti, domace je stvarno mnoogo bolje od kupovnog.Marijahttps://www.blogger.com/profile/12417934270510794219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1802445350588143703.post-82364685276252970612009-03-16T11:36:00.000+01:002009-03-16T11:36:00.000+01:00maxiene, Andrea - hvala:)Hvala i za savjete oko te...maxiene, Andrea - hvala:)<BR/>Hvala i za savjete oko tehničkih pitanja. Danas sam brisala praznine u html prikazu, to sam uglavnom sredila, ali iz nekih neobjašnjivih ratloga cijeli tekst je odjednom bio "ukošen".Nisam uključila opciju italic, imam neke ukošene dijelove teksta, ali nikako nisam htjela da cijeli tekst bude takav. I vidim da u html prikazu doslovno na svakom čošku pojavio em u zagradam, ja to nisam uključila. Onda sam išla to brisat, ali "program" je uvijek nalazio neku grešku i nikako nije prihvaćao html kod. Bakčala sam se s tim više od sat vremena. Jedan dio teksta je još uvijek ukošen, iako ja to ne želim.Ali ne pada mi na pamet da to idem popravljat jer ću onda pokvarit nešto drugo. Nisam mislila da će mi blog.hr toliko falit, tamo nikad nisam imala problema s unošenjem sadržaja i sve je izgledalo kako sam ja htjela, i nije bilo problema s unošenjem fotki. Tamo je problem što mi se stranica sporo učitava. I tako sam se ja danas, umjesto unošenja novih recepata, više od sat vremena bavila prepravljanjem jučerašnjeg posta.Više nemam vremena:)Sanela Malloryhttps://www.blogger.com/profile/01996437884012385465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1802445350588143703.post-55907740731470312742009-03-16T10:30:00.000+01:002009-03-16T10:30:00.000+01:00Uf kao je tebi to lisnato dobro ispalo. Moram priz...Uf kao je tebi to lisnato dobro ispalo. Moram priznati da ja nemam ni malo strpljenja za takve stvari tako da teško da ću ikad isprobati taj recept. Banane su i meni zapele za oko. :)<BR/>Što se uređivanja posta tiče cure su ti sve već rekle. Ja sam primjetila da mi je blogspot jako neposlušan kad sam na Internet exploreru, kad sam na mozilli nemam nikakvih problema.Andreahttps://www.blogger.com/profile/00054051517093777915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1802445350588143703.post-35871148199435117762009-03-16T02:47:00.000+01:002009-03-16T02:47:00.000+01:00banane su ti super i danish pastry. obicno nakon s...banane su ti super i danish pastry. <BR/><BR/>obicno nakon sto ubacis sliku na post napravice ti se veliki razmaci izmedu redova. ako ne uspijes sa html, probaj sa backspace dugmetom da obrises prazan prostor (moraces ici jedan po jedan red) i onda klinkni na save buttonAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1802445350588143703.post-20498137623574081932009-03-15T14:32:00.000+01:002009-03-15T14:32:00.000+01:00Ne treba gubiti volju:) Ni meni se ovo tijesto nij...Ne treba gubiti volju:) Ni meni se ovo tijesto nije uvijek listalo kako treba, pa zato imam iskustva s isprobavanjem različitih varijanti ovakvih recepata:) Ali ni dan danas ne mogu biti sigurna kako će na kraju tijesto ispasti - svako pripremanje ovakvog tijesta mi je izazov, kao da ga radim prvi put.<BR/>Puno hvala na ovom objašnjenju oko uređivanja posta. Vidjela sam ja taj "html", ali ja sam to ignorirala, ali vidim da funkcionira. Kad ću imati vremena popravit ću te sve razmake/praznine i ostalo.Sanela Malloryhttps://www.blogger.com/profile/01996437884012385465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1802445350588143703.post-90224536505293330832009-03-15T13:31:00.000+01:002009-03-15T13:31:00.000+01:00Wow! danish pastry ti je ispao savršeno! baš onako...Wow! danish pastry ti je ispao savršeno! baš onako kako sam ja željela da moj ispadne:) dobijem odma volju za ponovo praviti ali isto ću ga duže ostaviti u frižideru jer ja sam radila sve u jedan dan pa mi se tijesto između svakog valjanja odmaralo samo po pola sata u frižideru pa je to možda razlog što mi se nije izlistao kao i vama:))<BR/>drago mi je da su vam se i banane svidile:))<BR/>što se tiče postova pokušat ću ti laički objasniti, znači kad napišeš post ideš na uredi html to ti je odmah gore u desnom kutu i tamo popravljaš greške i određuješ razmake s tim da moraš obrisati ove znakove u trokutastim zagradama ako ih ima p i div. provaj pa vidi jel štima tako:))nlohttps://www.blogger.com/profile/00068887756818870369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1802445350588143703.post-12660269903379435692009-03-15T12:37:00.000+01:002009-03-15T12:37:00.000+01:00Zašto "blogger" ostavlja tolike praznine u postu??...Zašto "blogger" ostavlja tolike praznine u postu??? Kad unesem post ja to sve napišem i sačuvam, bez toliko praznog prostora. Kad pogledam kako je to sačuvao, to je sve tako rastegnuto da to nije normalno. Ja sam sve "zgusnula", pogotovo ovaj prostor između slika, a tu sad ima po 4 cm praznog prostora!!! Pokušavala sam smanjiti te praznine i sačuvati te postavke, ali "blogger" to sve samoinicijativno rastegne. Ne usudim se više ići čačkati po tome jer je u prijašnjoj varijanti "blogger" to sve još više razvukao, a ja sam uporno smanjivala praznine - ali "blogger" me ignorira.Sanela Malloryhttps://www.blogger.com/profile/01996437884012385465noreply@blogger.com