Foto

Dragi posjetitelji bloga... dobrodošli.

Ako tražite recepte za zdravu prehranu, na pogrešnoj ste adresi: ovaj blog krcat je receptima za nezdravu prehranu. Osim toga, ovaj blog nije posvećen fotografiranju hrane (ja par puta okinem mobitelom, tek toliko, da imam kakvu takvu fotografiju), zato - nemojte očekivati "umjetničke fotografije".
* * *
Nadalje, na blogu se ne nalaze samo recepti za jela koja ja volim; ima tu puno toga što ja ne volim, ali
«igrom slučaja» našlo se na blogu. Smatram da imam pravo napisati da se meni nešto ne sviđa, pa neka Vas ne šokira kad se negativno očitujem o nekom receptu.

* * *
Što se tematike tiče, ovaj blog spada među hrvatske food-blogove. Po toj logici očito i ja spadam među food-blogere, no, prema vlastitoj želji ne sudjelujem u «akcijama» koje pokreću neki hrvatski food-blogeri. Dakle, svojevoljno nisam sudjelovala u «pritužbama» na HRT-ovu emisiju, nemam nikakve veze s novinskim člankom u Vjesniku, itd.

Sanela

29. 05. 2009.

Nagrade blogerima!Kao prvo, zahvaljujem Sweet Corner na nagradi:)
Teško je odabrati, ali sada ja moram pododijeliti nagrade.
Ovaj mali znak pažnje dodjeljujem blogovima:
- Vali voli torte
- Vrtaljica

Nagradu možete preuzeti tako da ovu fotografiju zalijepite na svoj blog i dodate link osobe koja vam je dodijelila nagradu. I onda je na vama red da odaberete 7 dobitnika nagrade. Dobitnike obavijestite o nagradi ostavljajući im komentar-poruku na blogu.

2 komentara: