Foto

Dragi posjetitelji bloga... dobrodošli.

Ako tražite recepte za zdravu prehranu, na pogrešnoj ste adresi: ovaj blog krcat je receptima za nezdravu prehranu. Osim toga, ovaj blog nije posvećen fotografiranju hrane (ja par puta okinem mobitelom, tek toliko, da imam kakvu takvu fotografiju), zato - nemojte očekivati "umjetničke fotografije".
* * *
Nadalje, na blogu se ne nalaze samo recepti za jela koja ja volim; ima tu puno toga što ja ne volim, ali
«igrom slučaja» našlo se na blogu. Smatram da imam pravo napisati da se meni nešto ne sviđa, pa neka Vas ne šokira kad se negativno očitujem o nekom receptu.

* * *
Što se tematike tiče, ovaj blog spada među hrvatske food-blogove. Po toj logici očito i ja spadam među food-blogere, no, prema vlastitoj želji ne sudjelujem u «akcijama» koje pokreću neki hrvatski food-blogeri. Dakle, svojevoljno nisam sudjelovala u «pritužbama» na HRT-ovu emisiju, nemam nikakve veze s novinskim člankom u Vjesniku, itd.

Sanela

20. 03. 2009.

Nagrade blogerima

Prije svega, zahvaljujem Veri s bloga Delicios for kid´s što me se sjetila i dodijelila mi nagrade One Lovely Blog Award i Limonade Award.
Koliko sam shvatila to su nagrade koje blogeri dodjeljuju drugim blogerima kao znak pažnje za trud koji ulažu u stvaranje svojih blogova.

Sad je na meni red da nekome dodijelim spomenute nagrade. Moram priznati da mi pravila nisu jasna. Tražila sam po Internetu, a te nagrade su dodijeljene raznoraznim blogovima pod raznoraznim uvjetima, ima blogova na svim mogućim jezicima... Nisam uspjela saznati otkuda je to točno poteklo i jesu li definirana kakva fiksna pravila. Vidim da svatko proizvoljno određuje kolikom broju blogova će dodijeliti nagradu, neki obje nagrade dodjeljuju istim blogovima, a neki svaku od ove dvije nagrade dodjeljuju drugim blogovima…Ispričavam se ako griješim u provedbi dodjeljivanja spomenutih nagrada.



One Lovely Blog Award

Image and video hosting by TinyPic

One Lovely Blog Award dodjeljujem blogovima:
- Cooks and bakes
- Da mi je nešto slatko
- Dalmacija down under
- Dvi ribe, dva krumpira
- Slano i slatko
- Voće i povrće
- Welcome to my kitchen

Dobitnici prihvaćaju nagradu dodavanjem logotipa (ove fotografije) na svoj blog (označite fotografiju pa ju spremite u svoj kompjuter i onda zalijepite kamo želite).
Uz logotip stavite link za blog osobe koja vam je nagradu dodijelila. Sada je na vama red da izaberete sedam (?) dobitnika nagrade. Ostavite poruke o nagradi na blogovima koje ste nagradili.



Limonade Award


Image and video hosting by TinyPic

Limonade Award dodjeljujem blogovima:
- Cooks and bakes
- Dalmacija down under
- Da mi je nešto slatko
- Dvi ribe, dva krumpira
- Slano i slatko
- Voće i povrće
- Welcome to my kitchen
- Kod Pere i Đure
- Ježev blog
- Vizija kuhanja

Dobitnici prihvaćaju nagradu dodavanjem logotipa (ove fotografije) na svoj blog (označite fotografiju i spremite ju u svoj kompjuter pa ju zalijepite kamo želite).
Uz logotip stavite link za blog osobe koja vam je nagradu dodijelila. Sada je na vama red da izaberete deset (?) dobitnika nagrade. Ostavite poruke o nagradi na blogovima koje ste nagradili.

Broj komentara: 7:

  1. Sanela hvala ti, baš si me razveslila. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. jos jednom da ti zahvalim za nagrade:) prebacila sam ih na svoj blog:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sanela, ugodno si me iznenadila i obradovala :). Nisam baš nešto aktivna u pregledavanju i komentiranju tuđih blogova pa mi je malo problem naći koga odabrati, ali nagrada će svakako biti proslijeđena. Od srca hvala.

    OdgovoriIzbriši
  4. Autor je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  5. sorry, 'tehničke smetnje' ...
    hvala za nagradu , Pero i Đuro

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala, Sanela!
    Nisem ravno najbolj aktivna na svojem blogu (pomanjkanje časa), vendar je ta nagrada vzpodbuda za bolj aktivno pisanje bloga.
    Sedaj je nagrada na mojem blogu in dodelila jo bom naprej.

    Lep pozdrav, Karmen

    OdgovoriIzbriši